Snippet tekst
Mailing niet goed weergegeven?
Bekijk de mailing online
Fight Cancer
3 mei 2019
love life. fight cancer.

Uitgelicht Nieuwsartikel
Weet wat er speelt, lees het jaarverslag!

Met trots presenteren wij jullie het jaarverslag van Fight cancer over 2018. Je kunt hierin lezen wat we hebben bereikt door jullie steun en inzet, meer lezen over de financiële verantwoording, hoe de donaties worden besteed én zien wat de plannen zijn voor 2019. Samen maken we een vuist tegen kanker! Love life. Fight cancer.

LEES HET JAARVERSLAG

In deze nieuwsbrief
Bekijk het jaarverslag
Maak kennis met onze knappe koppen
  Heel Holland Zwemt 
Een dag uit het leven van Wanda de Kanter
  = Doe mee aan de Rollercoaster Run
= Steun Fight
 

Onze knappe koppen
De opbrengsten van Fight over 2018 gaan naar talentvolle onderzoekers met baanbrekende ideeën. Dankzij jouw bijdrage kunnen al deze knappe koppen op het hoogste niveau kennis en vaardigheden opdoen in de oncologie. Fight selecteert deze bijzondere onderzoeken samen met KWF Kankerbestrijding.
ONtMOET ONZE KNAPPE KOPPEN

Heel Holland Zwemt 
Steeds meer plaatsen in Nederland krijgen de smaak te pakken, en organiseren met hulp van Fight een eigen Swim to Fight Cancer. Daarom was er op 22 maart een landelijke bijeenkomst in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis waarbij de organisatoren uit heel het land samen zijn gekomen om kennis te delen en elkaar te inspireren. Een speciaal bedankje aan de motiverende sprekers van deze dag: Wanda de Kanter, Marc Lammers, Dennis Warmerdam en Wilbert Zwart! Benieuwd waar er in 2019 wordt gezwommen?
www.fightcancer.nl

Een dag uit het leven van... Wanda de Kanter
Wanda is longarts bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en zet zich in tegen de tabakslobby. Hoe ziet een dag uit het leven van Wanda eruit? Wanda neemt ons mee. 
Wanda's dag

Ondersteboven voor kankeronderzoek
Ook dit jaar kun je meedoen met de Rollercoaster Run, een funrun dwars door Walibi Holland. Je rent een gaaf parcours door het park, en maakt onderweg ook een paar ritjes in de coolste achtbanen. Binnenkort opent de inschrijving, dus houd onze Facebook goed in de gaten en maak ondersteboven een vuist tegen kanker! 
blijf op de hoogte 

Steun Fight
Laat zien dat je Fight steunt met dit flexibele waterbestendige polsbandje. Neem daarbij direct een kijkje in onze vernieuwde webshop voor meer mooie Fight artikelen. 
Ik wil graag een polsbandje  
15-16
 JUni
 
Cycling Zandvoort
Circuit Zandvoort
jul-sep
 
Swim to Fight Cancer
Door heel Nederland
13 JUl
 
Rollercoaster Run
Walibi Holland
17 AUG
 
Fight Cancer Night
Meijerstad
Word donateur  
Facebook   Twitter   Youtube
Deze e-mail is gestuurd aan het volgende e-mail adres: lindy@fightcancer.nl